Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Де поїсти в Геленджику - недорого і смачно

  1. Де поїсти в Геленджику недорого?
  2. Де поїсти в Геленджику смачно?


Не знаєте, де поїсти в Геленджику? У цьому курортному містечку не виникне проблем з харчуванням - тут знаходиться безліч закладів, де можна втамувати голод.

Де поїсти в Геленджику недорого?

Недорого перекусити можна в закусочних і столових. Так, відправившись, наприклад, в їдальню № 5, за повноцінний обід (суп, м'ясне блюдо на друге, сік / чай) ви заплатите в середньому 170-180 рублів (куряча котлета коштує 50 рублів, м'ясо по-французьки - 85 рублів / 100 гр., борщ - 35 рублів, збірна солянка - 55 рублів, булочки і плюшки - 20-25 рублів).

Бютжетно перекусити можна в кафе "Добрий день!". Воно вас порадує невисокими цінами і великими порціями страв: суп гороховий коштує 35 рублів, а оселедець під шубою - 50 рублів.

Помірні ціни можна знайти в кафе-піцерії "Академія" - тут вам запропонують скуштувати страви європейської та італійської кухонь (страви з морепродуктів, 20 видів піци і інші смачні страви).

Де поїсти в Геленджику смачно?

  • "Каретний дворик": в цьому ресторанчику подають європейські та кавказькі страви. Тут вас чекають смачні страви (чакапулі з молодого баранчика, страви з риби, буглама з баранини, хачапурі аджарські, чкмері, лобіо по-імертінскі, сабурані, чанахи, різні салати та десерти), якісне обслуговування, жива музика.
  • "Райський куточок": в цьому кафе вам запропонують скуштувати кавказьку і європейську кухні, насолодитися живою музикою, різними винами і коктейлями. Варто відзначити, що кафе має літнім майданчиком з фонтаном, кальянної і великими кабінками для усамітнення.
  • St. Michael: цей ресторан спеціалізується на стравах італійської та французької кухонь. Крім кулінарних шедеврів, заклад може похвалитися тим, що тут є веранда і 2 зали.
  • "Ера": це кафе порадує любителів різних кухонь світу (тут ви зможете замовити страви кавказької, європейської, італійської, узбецької та російської кухонь), а також, тих, хто цінує закладу харчування з затишною атмосферою, якісним обслуговуванням, доступними цінами.
  • "Трофей": в цьому гриль-ресторані у вас з'явиться можливість спробувати страви з дичини і м'яса, приготовані різними способами, в тому числі на грилі, а також, поласувати стравами на основі морепродуктів. Інтер'єр цього закладу, в якому грає спокійна жива музика, нагадує англійський мисливський будиночок (ресторан має відкритою терасою, кальянним залом, сигарної кімнатою, банкетним залом).

Гастрономічні екскурсії по Геленджику

В рамках гастрономічного туру вам запропонують відвідати Винзавод, де для вас проведуть екскурсію і організують дегустацію різних сортів вина (тут при бажанні можна придбати заводські вина).

У Геленджику можна не тільки побувати в сафарі-парку, дельфінарії, океанаріумі і аквапарках, покататися на теплоході, але і дуже смачно поїсти.


Автор: ВОтпуск.ру
Дата публікації: 05.11.2014


фотографії

Популярні статті



Де поїсти в Геленджику недорого?
Де поїсти в Геленджику смачно?
Не знаєте, де поїсти в Геленджику?
Де поїсти в Геленджику недорого?
Де поїсти в Геленджику смачно?

Новости