Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Сантьяго

  1. Як дістатися до Сантьяго
  2. З сусідніх країн
  3. Історія
  4. Клімат в Сантьяго
  5. Прогноз погоди
  6. Погода в Сантьяго по місяцях
  7. Відгуки по місяцях
  8. Транспорт в Сантьяго
  9. райони
  10. центр Сантьяго
  11. Кинта Нормаль
  12. Провиденсия
  13. Лас Кондес
  14. Нуньйо
  15. Що подивитися в Сантьяго
  16. пам'ятки Сантьяго
  17. Куди сходити в Сантьяго
  18. Цікаві місця в Сантьяго
  19. Приватні гіди в Сантьяго
  20. Чим зайнятися
  21. Виноробні неподалік від Сантьяго
  22. Курорти поруч з Сантьяго
  23. Термальні комплекси навколо Сантьяго
  24. Шопінг в Сантьяго
  25. їжа та напої
  26. Чудові ресторани Сантьяго
  27. Зв'язок в Сантьяго
  28. Корисні телефони
  29. Безпека
  30. Де зупинитися в Сантьяго
  31. Останні заброньовані готелі в Сантьяго

столиця Чилі Сантьяго розташований в Центральній долині країни і вважається частиною Столичного регіону, який носить назву Великий Сантьяго. Це найбільше місто в Чилі і економічний центр країни. Тут зосереджені всі органи державної влади країни, за винятком законодавчої - Національного Конгресу, який знаходиться в Вальпараїсо .

Географічне положення Сантьяго вельми специфічно - місто розташоване біля підніжжя Анд на берегах річки Мапочо в замкнутій улоговині. Зі сходу столицю оточують гірські хребти Анд, на заході ж вона межує з прибережною Кордильєрою.

Сантьяго впевнено лідирує серед інших міст Латинській Америці за багатьма показниками: вважається, що тут найбільш високий рівень життя і безпеки на всьому латиноамериканському континенті. За даними на 2012 рік населення Великого Сантьяго, до складу якого входять 37 комун, становить 6 490 248 осіб. Етнічний склад досить однорідний, особливо в порівнянні з іншими країнами Південної Америки.

Заснований: 1541 рік
Площа: 641,4 км2
Населення 5 128 590 чол. (2014 року)
Валюта: чилійський песо
Мова: іспанська
Оф.сайт:

Поточний час в Сантьяго:

19:24

(UTC -3)

Віза в Чилі росіянам вже давно не потрібно. Громадяни Російської Федерації можуть перебувати на території Чилі без візи протягом дев'яноста днів.

Як дістатися до Сантьяго

З Росії та Європи

столиця   Чилі   Сантьяго розташований в Центральній долині країни і вважається частиною Столичного регіону, який носить назву Великий Сантьяго

В аеропорту Сантьяго

©

Самий простий і логічний варіант долетіти до Сантьяго ( аеропорт Артуро Меріно Бенітес ) З Росії - це рейси однієї з європейських авіакомпаній зі стикуванням в аеропорту її базування. Це Iberia, Air France і чилійська Lan. Останній перевізник, правда, літає тільки до Мадрида , Але завдяки код-шерінговими угодами можна прилетіти в Мадрид бортами S7, і все це буде виписано одним квитком. Також можна перелетіти з однією пересадкою авіакомпаніями Delta і American Airlines через Нью-Йорк. Однак через невеликої кількості авіакомпаній на маршруті, ціни зовсім не радують. Тому для економії можна розглянути варіант перельоту через сусідні країни. Це може бути як дешевше, так більш насиченим в плані вражень.

З сусідніх країн

Останнім часом туристи все частіше поєднують відвідування Чилі з Аргентиною і Перу . З Сантьяго в Буенос-Айрес (І, відповідно, навпаки) найзручніше добиратися прямими рейсами авіакомпанії

. На сьогоднішній день ця авіакомпанія вважається безперечним лідером на латиноамериканському авіаційному ринку. LAN славиться бездоганним сервісом і надійними літаками, але ціни на квитки у неї досить високі. Середня вартість авіаквитка в економ-класі по маршруту Сантьяго - Буенос-Айрес - Сантьяго становить близько 300 доларів. Меншою популярністю на даному маршруті користується аргентинська авіакомпанія

. Періодично ці авіакомпанії влаштовують розпродажі і акції, на яких можна схопити квитки і за 200 доларів. Політ триває всього півтори години, тому не дивно, що серед жителів цих двох південноамериканських столиць прийнято літати туди-сюди на вікенди.

Злітати з Сантьяго в Ліму і назад можна приблизно за 400 доларів, за умови купівлі квитка за кілька місяців до вильоту. Безпосередньо напередодні вильоту ціни можуть досягати і 700 доларів. Час в дорозі чотири години.

Інформація про головних повітряних воротах країни (фото, опис терміналів, способи дістатися до міста) - на сторінці аеропорту Сантьяго Артуро Меріно Бенітес .

Пошук авіаквитків
в Сантьяго

Пошук попутників
на BlaBlaCar

Трансфери
в Сантьяго

Пошук автомобіля
в прокат

Історія

центр Сантьяго

©

Історія Сантьяго починається з 12 лютого 1541 року, коли на ці землі з Перу прибув іспанський конкістадор Педро де Вальдівія і заснував біля підніжжя пагорба Санта-Лусія нове поселення, яке стало згодом столицею Чилі. Сам Педро де Вальдівія і став першим губернатором Чилі. Назву свою місто отримало по імені апостола святого Якова (ісп. Santiago), який вважався покровителем Іспанії . Спочатку ж повна назва міста звучало як Сантьяго-дель-Нуево-Естремо (Santiago del Nuevo Extremo), що означало Сантьяго Нового Краї. Згодом остання частина цієї назви відпала і залишилося просто Сантьяго. Після заснування поселення піддалося облозі індіанців-арауканов і було майже повністю зруйновано. Арауканская війна з індіанськими племенами мапуче, що населяли ці землі, йшла не один рік. Іспанські загони згодом придушили повстання індіанців і почали проти них безжальну винищувальну війну.

З 1541 і аж до отримання незалежності в 1818 році Сантьяго входив до складу віце-королівства Перу, яке, в свою чергу, було частиною Іспанського королівства. Ця адміністративна одиниця називалася генерал-капитанство Чилі іспанської колоніальної імперії, територією якої керував губернатор, підпорядковувався віце-королю Перу.

Не дивно, що протягом всього колоніального періоду Чилі залишалася дуже бідної колонією і перебувала в тіні свого могутнього сусіда Перу. У 1808 році, після захоплення Іспанії Наполеоном, контроль метрополії над колоніями ослаб, і в Чилі почався рух за незалежність. Після проголошення незалежності країни Сантьяго був оголошений столицею незалежної республіки Чилі. 18 вересня 1810 року вважається датою заснування незалежної республіки Чилі і є сьогодні національним святом.

Клімат в Сантьяго

Клімат Сантьяго досить м'який, що характеризується довгим посушливим літом і прохолодною, дощовою зимою. Такий вид клімату, обумовлений близькістю Анд і Тихого океану, носить назву середземноморського континентального. Зима тут триває з червня по вересень, найхолодніший місяць - липень, коли температура може опускатися до мінусової позначки вночі і до + 5-8 ° C вдень. Літо триває з кінця листопада по березень, максимальна температура вдень може досягати + 35 ° C, вночі ж опускатися до +22 ° C.

Літні вечори в Сантьяго дуже приємні, з настанням темряви в місто приходить довгоочікувана прохолода, коли можна перепочити від виснажливої ​​спеки. Завдяки такому клімату кондиціонер в Сантьяго практично не потрібен. Взагалі, клімат Сантьяго характеризується сильними перепадами температур протягом дня і вечора, ця вилка може доходити до 20 градусів, що варто мати на увазі при виборі гардеробу на день.

Кращими місяцями для туризму в Сантьяго традиційно вважаються грудень, січень і лютий, але і в листопаді, березні і квітні тут варто комфортна погода. Слід мати на увазі, що лютий в Чилі - це традиційно місяць повальних відпусток, коли готелі та авіаквитки значно дорожчають. Взимку ж погода в Сантьяго зовсім не радує, світловий день зазвичай короткий, а вечорами різко холоднішає. Ще однією особливістю клімату в Сантьяго є часто виникає зміг, пояснюються закритістю міста, затиснутого в улоговині гірськими хребтами.

Прогноз погоди

Неділя
30.06

+ 7 ° C

+6 ... + 7 ° C

+ 7 ° C

0%

0%

юв, 1 м / с

понеділок
01.07

+ 13 ° C

+7 ... + 13 ° C

0%

0%

в, 2 м / с

вівторок
02.07

+ 13 ° C

+6 ... + 13 ° C

0%

0%

в, 1 м / с

середа
03.07

+ 10 ° C

+6 ... + 10 ° C

0%

0%

юз, 1 м / с

четвер
04.07

+ 11 ° C

+9 ... + 11 ° C

0%

0%

в, 1 м / с

п'ятниця
05.07

+ 17 ° C

+11 ... + 17 ° C

0%

0%

в, 2 м / с

Погода в Сантьяго на 10 і 14 днів

на «Погода.Турістер.Ру»

Погода в Сантьяго по місяцях

Відгуки по місяцях

Транспорт в Сантьяго

Фунікулер з Сан Крістобаля

©

В Сантьяго прекрасно розвинена мережа таксі. Це найзручніший і відносно недорогий вид транспорту. Спіймати таксі не складає ніяких труднощів, чорні машини з жовтою дахом постійно снують по місту. Оплата строго по лічильнику. В середньому поїздка з району Провіденс до центру обходиться в 10 доларів.

У місті добре розвинена система автобусного сполучення Transantiago, до складу якого входить декілька транспортних компаній-операторів. Це зручний, але досить заплутаний вид повідомлення, що зв'язує між собою всі райони і комуни столиці. Оплата здійснюється виключно за допомогою пластикової картки bip, яку можна придбати в метро.

Дуже зручно пересуватися по Сантьяго на метро. П'ять ліній метро, ​​позначених цифрами 1, 2, 4, 5 і 6, безперечно, допоможуть Вам заощадити час, переміщаючись по місту. Метро з'явилося в Сантьяго порівняно недавно, в 1975 році і на сьогоднішній день вважається найефективнішим і сучасним у всій Латинській Америці. У 2014 році очікується введення в лад двох нових ліній метро. Тариф метро плаваючий, в залежності від часу проїзду, в години пік з сьомої до дев'ятої ранку і з шести до восьми вечора вартість проїзду становить 670 песо (приблизно півтора долара), в решту часу трохи менше - від 560 до 610 песо. Для проїзду в метро слід придбати в касі пластикову картку bip, на яку покласти енну суму, але не менше 1000 песо. Картку можна поповнювати необмежену кількість разів. Години роботи метро Сантьяго: з 5.35 ранку до 23.35 вечора. Схему метро Сантьяго можна подивитися тут .

Також дуже зручно почати знайомство з містом з оглядової поїздки на туристичних автобусах. Двоповерхові туристичні автобуси червоного кольору функціонують за принципом Hop on - Hop off. Ви можете виходити і заходити стільки разів, скільки захочете протягом дня з 9.30 ранку до 18.00 вечора. Автобуси ходять з проміжками в 30 хвилин і мають 13 зупинок в своєму маршруті. Квитки можна придбати онлайн на сайті , А також в багатьох готелях і кіосках Turistik. Вартість квитка 20 000 песо, приблизно 42 долари.

райони

офіційно Сантьяго поділені на 37 комун, кожна з яких в свою чергу складається з різних районів. Для туристів інтерес представляють наступні комуни і райони:

центр Сантьяго

Палац Ла-Монеда

©

Центр Сантьяго (Santiago Centro), де зосереджені основні визначні пам'ятки столиці. Тут можна побачити Збройна площа (Plaza de Armas) з Кафедральним собором, історичний пагорб Санта-Лусія, різні урядові установи на чолі зі знаменитим палацом Ла-Монеда, а також Муніципальний театр, Музей образотворчих мистецтв і Центральний ринок. Тут же знаходиться колоритний богемний район Ластаррія (Lastarria). Цікаво буде пройтися по пішохідній вулиці Paseo Ahumada, що з'єднує Палац Ла-Монеда і Збройна площа.

Кинта Нормаль

Кинта Нормаль (Quinta Normal), історичний район міста, де можна відвідати Музей природної історії (Museo Nacional de Historia Natural) і недавно відкрився Музей пам'яті (Museo de la memoria y los Derechos Humanos). Також в цій комуні розташований один з найстаріших і найкрасивіших парків Сантьяго Quinta Normal.

Провиденсия

Провиденсия (Providencia) - престижна житлова зона столиці. Тут цікаво буде відвідати богемний район Беллавіста (Bellavista) буяє сувенірними магазинами, барами та ресторанами, а також піднятися на фунікулері на пагорб Сан-Крістобаль, де Ви побачите гігантську статую Діви Марії. Пагорб Сан-Крістобаль вважається візитною карткою Сантьяго, до того ж, з його вершини відкриваються найкрасивіші види на місто. В Провіденсі цікаво також відвідати незвичайний Парк скульптур, розташований уздовж берега річки Мапочо.

Лас Кондес

В районі Лас Кондес

©

Лас Кондес (Las Condes) - авангардний район, обличчя сучасного Сантьяго. Це центр ділового життя столиці, його фінансове серце з безліччю хмарочосів, розкішними готелями, величезними торговими центрами, а також гастрономічна Мекка міста. Всі головні хмарочоси столиці, часом досить оригінального дизайну, зосереджені в цьому районі: вежа Титаниум, еліптичних Консорсіо і найвищий хмарочос Південної Америки Костанера Сентер - всі ці мегаструктури розташовані в районі Лас Кондес. На вулиці Isidora Goyenechea зосереджені кращі ресторани Сантьяго. Неофіційна назва цього району Sanhattan, за аналогією з нью-йоркським Манхеттеном. Подання про Сантьяго не буде повним без знайомства з цим районом столиці.

Нуньйо

Нуньйо (Nuñoa) - милий провінційний район з безліччю старовинних будиночків в англійському стилі. На вулицях Нуньйо можна отримати уявлення, яким був одноповерховий Сантьяго в 19 столітті. На особливу увагу заслуговує мальовнича площа Нуньйо, де можна смачно і недорого перекусити.

Що подивитися в Сантьяго

Щоб грунтовно вивчити столичні пам'ятки Чилі , Варто виділити на це кілька днів. Якщо ж є план з'їздити з Сантьяго в Вальпараїсо і Вінью, а також зайнятися екотуризм і відвідати прилеглі виноробні, то в цьому випадку на знайомство з центральною зоною Чилі слід виділити не менше тижня.

Почати знайомство з самим Сантьяго найкраще з головних візитівок міста - Збройової площі з Кафедральним собором і старовинною будівлею Поштамту, а також Палацом Ла-Монеда. Недалеко від площі Пласа де Армас знаходиться Пагорб Святої Лусії - історичний пагорб Сантьяго, де 12 лютого 1541 р іспанськими конкістадорами і було засновано місто. На окрему увагу заслуговує колоритний Центральний ринок, де можна смачно пообідати найсвіжішими морепродуктами в одному з народних ресторанчиків.

Найкращі види на Сантьяго відкриваються з пагорба Сан-Крістобаль, куди можна піднятися на фунікулері. Спустившись з пагорба можна прогулятися по мальовничому богемному району Беллавіста, розташованому прямо біля підніжжя пагорба Сан-Крістобаль.

пам'ятки Сантьяго

Церква Святого Франциска

©

За посиланнями ви можете перейти на сторінку з докладною інформацією про зацікавив вас об'єкті, де поряд з описом ви знайдете контактні дані, час роботи, способи проїзду і вартість входу, а також розташування об'єкта на карті.

Куди сходити в Сантьяго

1 турист був тут

Найвідоміше будівлю міста, розтиражована по всьому світу це, безсумнівно, Палац Ла-Монеда. І цілком логічно ...

На особливу увагу в Сантьяго заслуговує будинок-музей великого чилійського поета, Нобелівського лауреата і дипломата ...

На особливу увагу в Сантьяго заслуговує будинок-музей великого чилійського поета, Нобелівського лауреата і дипломата

3 турістa були тут

Найкрасивіші види на Сантьяго, безсумнівно, відкриваються з пагорба Святого Крістобаля, що знаходиться трохи в ...

Сама найближча і легкодоступна виноробня це, безумовно, Конча і Торо, найстаріша і найвідоміша виноробня ...

Сама найближча і легкодоступна виноробня це, безумовно, Конча і Торо, найстаріша і найвідоміша виноробня

3 турістa були тут

Пласа-де-Армас - історичний символ столиці Чилі. Колись давним-давно на місці площі розташовувався пороховій ...

2 турістa були тут

Якщо міські пам'ятки Вам вже набридли, то можна приємно провести день на природі. Недалеко від ...

Всі пам'ятки Сантьяго

Цікаві місця в Сантьяго

пам'ятки

Музеї та галереї

Де поїсти і випити

Активний відпочинок

Магазини та ринки

Приватні гіди в Сантьяго

Більш детально з Сантьяго вам допоможуть ознайомитися російські приватні гіди.
На проекті Експерти.Турістер.Ру зареєстровано 3 російських гіда в Сантьяго .

Чим зайнятися

виноградник

©

Сантьяго пропонує своїм гостям не тільки знайомство з визначними пам'ятками, а й безліч різних видів відпочинку і варіантів дозвілля. Це можуть бути приємні поїздки на одну з численних виноробів або на природу в Ущелина Майпо. Ви також можете зробити вилазку на один день на центральне узбережжя Чилі , Відвідавши мальовниче місто на пагорбах Вальпараїсо і довколишній до нього курортне містечко Вінья-дель-Мар .

Якщо ж є бажання розслабитися і випробувати на собі сприятливий вплив термальних вод, то неодмінно треба відвідати який-небудь термальний центр, яких чимало навколо Сантьяго (з ними можна ознайомитися тут). У зимовий період любителям лижного спорту буде цікаво з'їздити в один з гірськолижних курортів всього в годині шляху від Сантьяго - Valle Nevado, La Parva, el Colorado. Також недалеко від Сантьяго знаходиться мальовничий каньйон Майпо , Де можна побалувати себе тут таким цікавим розвагою, як канопи - спуск по натягнутим над прірвою канатів, а також прогулянками на конях і хайкінга.

Виноробні неподалік від Сантьяго

Напевно, перша асоціація, яка приходить в голову в зв'язку з Чилі - це знамените чилійське вино. Знайомство з реаліями чилійської життя буде неповним без відвідування хоча б однієї з численних виноробства, що розкинулися щільним кільцем навколо Сантьяго. Таку одноденну поїздку в форматі енторузма можнос легкістю організувати з Сантьяго, як самостійно, так і довірившись одному з агенств по організації подібних енотуров, наприклад, або.

Зовсім недалеко від Сантьяго розташована долина Касабланка, практично на півдорозі між Сантьяго і Вальпараїсо. Тут багато хороших винних господарств або виноробів, по-іспанськи viñas, таких як Morande, Indomita, Casas del Bosque, Veramonte, Lapostolle. Практично всі ці виноробні розкидані уздовж автостради, що сполучає Сантьяго з Вальпараїсо.

Особливий мікроклімат цієї долини обумовлений її близькістю до океану, продувності морським вітром, в результаті чого виноград тут дозріває на дві-три тижні пізніше, ніж в інших місцях. Тому і ягоди виходять з великою концентрацією фруктового смаку і яскраво вираженою кислотністю з цитрусовим відтінком. Виноград холодного клімату, так ще називають ягоди Касабланки. Основні сорти її винограду: Шардоне, Совіньон Бланк, Піно і Сирах.

У чилійців прийнято у вихідні здійснювати виїзди на якусь виноробню, щоб погуляти на свіжому повітрі серед виноградників, продегустувати вино і смачно пообідати. Деякі виноробні організовують для туристів поїздки по виноградниках в возах, запряжених кіньми. Багато виноробні мають свої власні ресторани, де клієнтам пропонують не просто пообідати, а представлять їх увазі і шлункам високу новаторську кухню nouvelle cuisine. У місті таких елегантних ресторанів годі й шукати, там все простіше і постандартней, за високою гастрономією треба їхати саме за місто, на хороші виноробні.

Сама ексклюзивна виноробня цієї зони, без сумніву, Індоміта , Розташована в 60 км. від Сантьяго. Це виноробня молодого, нового покоління, яка виробляє висококласні, сучасні вина.

Інша відома виноробний долини Касабланка, Моранді , Розташована ще ближче до Сантьяго. Це зовсім молода, новаторська виноробня нового покоління з великою кількістю міжнародних призів і дуже приємне місце для прогулянок і дегустацій.

Сама найближча і легкодоступна виноробня це, безумовно, Конча і Торо , Найстаріша і найвідоміша виноробня країни. Це, можна сказати, класика чилійського виноробства.

Курорти поруч з Сантьяго

Вальпараїсо

Вальпараїсо

Вальпараїсо

©

Перебуваючи в Сантьяго буде непробачно не з'їздити хоча б на один день до сусідній Вальпараїсо - мальовниче місто-порт, що розкинувся на пагорбах амфітеатром різнокольорових будиночків. Відстань від Сантьяго до Вальпараїсо - 120 км. Якщо виїхати з раннього ранку, то цілком можна вкластися в один день. Детальніше про Вальпараїсо можна почитати тут .

Вінья-дель-Мар

Поїздку в Вальпараїсо можна легко поєднати з відвідуванням сусіднього курортного містечка Вінья-дель-Мар. В цьому випадку краще буде переночувати в Вінье або Вальпараїсо. По суті, Вінья є курортним продовженням Вальпараїсо, між двома містами ходить відкрита лінія метро, ​​яка за 15 хвилин з комфортом доставить Вас з одного кінця в інший. Детальніше про Вінья-дель-Мар можна почитати тут .

Термальні комплекси навколо Сантьяго

Дуже приємним доповненням до екскурсійної програми в Сантьяго стане відвідування одного з термальних комплексів . Навколо Сантьяго їх чимало, є з чого вибрати. Термальний дозвілля дуже популярний в Чилі, термальних джерел тут дуже багато, причому з самими різними характеристиками води. З найближчих до столиці термальних центрів можна рекомендувати наступні (традиційно по посиланнях ви знайдете вичерпну інформацію з того чи іншого курорту):

Шопінг в Сантьяго

Всім нам добре відомо, що невід'ємною частиною туризму в будь-якому місці світу є шопінг. І Сантьяго, зрозуміло, також не є винятком з цього правила. У цьому місті теж можна знайти чимало цікавого в плані шопінгу.

Любителям великих універмагів і дорогих брендів можна порадити зайнятися шопінгом в найбільшому молле столиці Parque Arauco , Розташованому в районі Лас Кондес. Туристичний автобус, до речі кажучи, робить тут зупинку в своєму маршруті. У цьому молле зосереджені три найбільших чилійських універмагу середньої цінової категорії - Paris, Falabella і Ripley. Тут же можна перекусити і подивитися кіно.

Нещодавно відкритий молл Costanera Center відразу завоював славу самого розкішного і елегантного торгового центру столиці. Тут Ви знайдете все ті ж світові бренди під одним дахом, ресторани, бутики, спа і кінотеатри.

Говорячи про типові чилійських сувенірах можна порекомендувати ювелірні вироби з синього напівдорогоцінного каміння лапіслазулі. Цей камінь вважається символом і національним надбанням Чилі , Родовища лапіслазулі зустрічаються тільки в Чилі і Афганістані . На ремісничих ярмарках і в ювелірних крамницях можна знайти оригінальні вироби з цього каменю в оправі з срібла. Самі щадні ціни на лапіслазулі і інші сувеніри Ви знайдете на ремісничої ярмарку навпроти пагорба Санта-Лусія - Ferria Santa Lucia.

Хорошим подарунком з Чилі стануть також вироби з міді - настінні тарілки, попільнички, фігурки, шкатулки, а також вовняні вироби з альпаки і лами. В районі Беллавіста також можна знайти багато цікавих сувенірів, однак і ціни там вище. Ще один ремісничий ринок знаходиться в районі Los Dominicos, під його дахом зібрані численні майстерні і крамниці. Це дуже самобутній і дуже великий ринок, де можна купити не тільки стандартні сувеніри, а й антикваріат. Ціни трохи вище, ніж в Санта-Лусії, а й якість теж на порядок вище. Знаходиться в деякому віддаленні від центру, станція метро Los Dominicos, навпроти церкви c блакитними куполами San Vicente Ferrer de Apoquindo.

їжа та напої

Гастрономія, також як і шопінг, є невід'ємною частиною туризму. В Чилі представлена ​​велика різноманітність гастрономічних напрямків, що сформувалися під впливом емігрантів з різних країн світу, які привезли сюди свої кулінарні рецепти і традиції. Не можна сказати, що чилійська кухня відрізняється особливою привабливістю, швидше за їй більше властива простота і селянська щедрість, але все ж і тут можна відкрити для себе щось нове в гастрономічному плані.

Найтиповіше тут блюдо це, безсумнівно, суп-касуела (Cazuela) - густий суп з м'ясом або куркою з додаванням овочів, гарбуза, кукурудзи, картоплі та рису. Це дуже ситне і смачне блюдо.

Пиріг з кукурудзи (Pastel de choclo) подається в глиняному горщику і являє собою запечену масу з товченої кукурудзи з м'ясом, куркою, цибулею, яйцем і маслинами. Часто це блюдо подається з цукром.

Червона квасоля (Porotos granados) - рагу з червоної квасолі з додаванням трави альбаака, гарбуза, кукурудзяних зерен, помідор, цибулі та часнику.

УМІТАС (Humitas) - загорнута в кукурудзяне листя товчена маса з кукурудзяних зерен з додаванням цибулі і травички альбаака.

Пиріжки з м'ясом (Empanadas de pino) - великі печені пиріжки з м'ясним рубаним фаршем з додаванням крутих яєць, маслин і родзинок. Зазвичай подаються в якості закусок, але можуть являти собою і самостійне блюдо. Смажені пиріжки з різними морепродуктами і сиром (Empanadas con mariscos) також дуже гідні уваги.

Напій Моті кін Уесільо (Mote con huesillo) - щось на зразок нашого компоту з сухофруктів, тільки з одних сушених абрикосів і дуже солодкий.

У Чилі обов'язково потрібно спробувати страви з морепродуктів, особливо такі, як Локос і морські їжаки. Локос це великий молюск круглої форми, подається зазвичай з майонезом і відвареною картоплею на салатному аркуші. Таке блюдо називається Локос майя і вважається великим делікатесом. Гарні також помаранчеві морські їжаки, але смак у них на любителя, так як сильно віддає йодом.

Неодмінно варто спробувати чилійське авокадо (palta), яке чилійці обов'язково додають в сандвічі, салати і хот-доги.

З солодкого рекомендують торт Mil Hojas - листковий торт на зразок нашого Наполеона, тільки з вареним згущеним молоком, яка дуже популярна у чилійців. Дуже смачні легкі тістечка бізе з різними начинками - merengue con lucuma, frambuesa і т. Д. Не можна обійти увагою і народну чилійську солодкість кучуфлі (cuchufli) - тонкі вафельні трубочки, наповнені вареним згущеним молоком manjar. Також серед кондитерських виробів дуже популярні торти Tres leches і Panqueque de naranja.

Сьогодні в Сантьяго спостерігається велике засилля перуанської кухні, перуанські ресторани виникають тут, як гриби після дощу. Тому, перебуваючи в Чилі, можна запросто долучитися до перуанської гастрономії, яка вважається найкращою у всій Латинській Америці. У Сантьяго Ви також знайдете велику різноманітність м'ясних аргентинських ресторанів, де можна покуштувати справжню м'ясну Паррілья.

Чудові ресторани Сантьяго

Якщо ж цікава інтернаціональна кухня, то на вулиці Isidora Goyenechea в районі Las Condes компактно розташовані ресторани, що представляють найрізноманітніші кулінарні традиції.

Для економічного перекусу підійдуть такі кафе швидкого харчування як Domino, Subway, La Fuente Alemana і Nuria. Різноманітні сандвічі і хот-доги за доступними цінами допоможуть вгамувати голод і при цьому несильно витратитися.

Зв'язок в Сантьяго

При в'їзді в Чилі слід відразу поставити режим «автоматичний пошук оператора». Роумінг з Чилі досить дорогий - від 100 руб. за хвилини. Для того щоб зателефонувати з Москви в Сантьяго, потрібно набрати 8 10 56 2 і номер телефону, а щоб, перебуваючи в Чилі, зателефонувати з мобільного телефону в Росію потрібно набрати 00 7, код міста та номер телефону.

  • Телефонний код Чилі +56
  • Код Сантьяго - 2.

Основні стільникові оператори Чилі - Claro, Entel, Movistar. Для локальних дзвінків в межах Чилі рекомендуємо придбати карту одного з цих операторів.

Корисні телефони

Поліція (карабінери) 133 Пожежна служба 132 Швидка допомога 131 Аеропорт 2690 17 52

Посольство РФ в Чилі і Консульський відділ

Дрімс - інноваційна симкарта і прорив в світі зв'язку. Унікальність сімки полягає у відсутності її приналежності до певного оператора і, як наслідок, більш низька вартість спілкування: Дрімс працює в 197 країнах світу і автоматично підключається до місцевих операторам. Більше немає необхідності шукати Вигідний роумінг або купуваті симкарту в Кожній новій стране, так як Дрімс готова до роботи відразу после перемикань Вашого мобільного телефону з авіарежіма в звичайний. Крім смартфона універсальна симкарта адаптована до планшетів і роутера.

Відстежуваті и поповнюваті баланс можна с помощью безкоштовна мобільного! Застосування як в ручному, так и в автоматичності режімі. Більше не потрібно розорятися на пакети послуг і абонентську плату, так як гроші почнуть списуватися з рахунку тільки за секунди розмови і витрачені мегабайти. Дрімс - це стабільний доступ в інтернет, вигідні дзвінки, прозора тарифікація і ціни, що мало відрізняються від місцевої вартості зв'язку. Все це дозволяє спілкуватися з близькими, ділитися фотографіями, будувати маршрути і дізнаватися багато корисної інформації про країну без побоювання витратити всі гроші на роумінг.

Купити сім-карту

Безпека

Сантьяго вважається відносно спокійним і безпечним для туристів містом, особливо в порівнянні з іншими туристичними центрами Південної Америки, але все ж, перебуваючи в ньому, не слід зовсім розслаблятися, а бажано дотримуватися певних запобіжних заходів:

  • У ресторанах і кафе на залишати без нагляду сумки, не вішати їх на спинку стільця, краще за все тримати сумку на колінах під столом.
  • У місцях великого скупчення народу, особливо в центрі в районі Збройової площі, уважно стежити за сумками, фототехнікою і гаманцями.
  • Чи не міняти гроші на вулиці, навіть якщо будуть пропонувати більш вигідний курс.
  • У центрі і в районі Лас Кондес і Провіденс до Вас можуть звернутися за допомогою пристойно одягнені люди. Вони, як правило, розповідають жалісливу історію про вкрадені гроші, квиток і т. Д. І просять допомогти. Це професійні шахраї, з якими не слід вступати в контакт.
  • На деяких вулицях міста зустрічаються бездомні і бродяги. І хоча особливою агресивністю вони не відрізняються, все ж краще триматися від них подалі.

Де зупинитися в Сантьяго

Сантьяго, будучи одним з найбільших міст Південної Америки, пропонує своїм гостям широкий вибір готелів на будь-який смак і гаманець - тут є і розкішні готелі рівня 5-ти зірок, і скромні тризіркові готелі, і зовсім економічні апартаменти. ві можете на нашому сайті. Також можна, що може бути цікавіше в фінансовому плані.

Найпопулярніші райони, де селиться основна маса туристів: Лас Кондес і Провіденс. Тут набагато кращі умови для проживання в порівнянні з центром. До того ж, на метро до центру Сантьяго можна доїхати всього за 15 хвилин. У цих районах зосереджені люксові готелі, а також велика частина пристойних готелів середньої цінової категорії, де можна підібрати гідний варіант з хорошим співвідношенням «ціна-якість». Середня ціна за номер в трьох-чотиризірковому готелі - від 120 до 250 доларів за ніч. Треба мати на увазі, що 19% податок ПДВ зазвичай не включений у вартість номера.

компанія Booking.com предлагает до бронювання більше 1950 готелів Сантьяго . Ві зможете підібраті готель, вікорістовуючі різноманітні фільтри: зірковість готелю, тип готелю (готель, апартаменти, вілла, хостел и т.д.), ВАРТІСТЬ, Розташування готелю, ОЦІНКИ людей, Які відвідалі готель, наявність Wi-Fi и много Іншого. Перейти в сервіс підбору та бронювання готелю в Сантьяго .

Останні заброньовані готелі в Сантьяго

текст:

Новости