Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

самогоноваріння

  1. Якість продукту перевірена десятиліттями Володар самогонного апарату або колони ректифікації ...
  2. Самогонний апарат з ректифікаційної колоною - найчистіший спирт і ніяких добавок
  3. Вражаюча продуктивність самогонних апаратів
  4. Які напої ви можете приготувати?
  5. Один нюанс - не дуже перестарайтеся з очищенням
  6. Переваги наших апаратів для самогоноваріння

Якість продукту перевірена десятиліттями

Володар самогонного апарату або колони ректифікації може приготувати домашній алкоголь з перевірених інгредієнтів. Колись, за радянських часів, коли прилавки магазинів були порожні, проблему нерідко вирішував старий добрий самогон. Його готували в домашніх умовах.

Тоді дні народження, ювілеї, весілля, найрізноманітніші торжества і вечірки не обходилися без цього напою. Очищений, настояний на травах або цедрі цитрусових фруктів, самогон відмінно замінював собою коньяк. Головне, щоб його готували «на совість».

Використовуючи апарат для самогоноваріння, ви отримуєте:

  • хороший;
  • смачний;
  • чистий;
  • Дешевий, але при цьому якісний алкоголь.

Від громіздких конструкцій до компактних апаратів з відмінною продуктивністю

Однак процес приготування спиртного в домашніх умовах був досить трудомістким. Тому, що тоді неможливо було купити якісний і компактний самогонний апарат , Який сьогодні ви знайдете в нашому магазині Фірма РОСТ.

Сама конструкція перегінного куба була дуже громіздкою. Чани й трубки, відра і шланги, всілякі саморобні пристосування - все це робили народні умільці. На щастя, сьогодні цінителям алкогольних напоїв домашнього приготування не потрібно ламати голову над створенням агрегату. Ви можете просто замовити самогонний апарат в нашому магазині.

Самогонний апарат з ректифікаційної колоною - найчистіший спирт і ніяких добавок

Використовуючи колону ректифікації, ви отримуєте найчистіший спирт. Міцність напою складе 96%. Можна було б очистити і до 100%, якби це було, в принципі, можливо.

Причому, ви отримаєте алкоголь, позбавлений будь-яких неприємних присмаків і запахів. Конструкція колони ректифікації вдосконалена настільки, що вона працює в рази ефективніше самогонних установок.

Вражаюча продуктивність самогонних апаратів

Наші колони відмінно підходять для використання в домашніх умовах. Їх продуктивність складає приблизно 60 л. самогону або близько 10 л. найчистішого спирту на добу.

Колону можна встановити на скороварку або каструлю. Вона працює за принципом бражної колони. У процесі перегонки від основних фракцій відокремлюються шкідливі для здоров'я фракції (ацетон, метанол, сивушні масла та ін.). А ви отримуєте чистий спирт, міцність якого складає 96%.

Які напої ви можете приготувати?

Тепер ви можете використовувати отриманий продукт для приготування: трав'яних настоянок, горілки, джина, рому, текіли, віскі, лікерів.

Всього ви можете приготувати понад 20 найменувань смачних напоїв.

Якщо побажаєте, можете використовувати колону ректифікації для дистиляції, в результаті отримаєте самогон чистіший, ніж той, що приготований на класичному самогонному апараті.

Один нюанс - не дуже перестарайтеся з очищенням

Є тільки один нюанс, який потрібно врахувати. Настільки висока очищення видаляє з напою не тільки шкідливі, але і корисні речовини. Тому якщо ви використовуєте інгредієнти хорошої якості, облагораживающие самогон, то вам необов'язково користуватися колоною. А ось якщо ви робите самогон з цукру, буряків або крохмалю - подібний апарат в самий раз.

Купити найкращі самогонні апарати можна в нашому інтернет магазині

Бажаєте купити самогонний апарат від виробника - сучасний, якісний і надійний? У нас у продажу є те, що ви шукаєте. Пропонуємо до продажу найрізноманітніші пристрої для самогоноваріння в повній комплектації і з можливістю модернізації.

Переваги наших апаратів для самогоноваріння

  • Недорогі і продуктивні. У нас ви можете купити самогонний апарат, ціна якого доступна кожному споживачеві. Замовити його набагато швидше і простіше, ніж виготовляти агрегат самому.
  • Багато функцій і можливість модернізації. Шукаєте щось неординарне і сучасне? Вибирайте моделі, які можна модернізувати, апарати, які можуть виконувати відразу кілька функцій - робити самогон і спирт люкс класу (ректифікат).
  • Зроблені з міді і нержавіючої сталі. Є моделі з міді або нержавіючої сталі, який з цих матеріалів краще - вирішувати вам. Якщо це нержавейка, то тільки харчова нержавіюча сталь високої якості, якщо мідь - то чистісінька, без найменших домішок.
  • Якісні елементи і комплектуючі. Пропонуємо до продажу самогонний апарат з сухопарнику і барботером, електронним термометром, Теном, армованими шлангами і іншими найсучаснішими елементами.

Низькі ціни і десятки варіантів конструкцій

Якщо хочете купити самогонний апарат недорого в інтернет-магазині - у нас ви знайдете більше десятка різних варіантів конструкцій, значно різняться за ціною.

Наприклад, сухопарник для Доброваров коштує всього 1700 руб., А сухопарник «Лідер» - 2200 руб.Ректіфікаціонная колона ДГ - 17000 руб., А універсальна система «Доктор Градус» - 31 000 руб.

Як бачите, купити самогонний апарат недорого ви можете просто сьогодні у нас. Зателефонуйте в наш магазин, зробіть замовлення через інтернет, і ми доставимо ваше замовлення в будь-яку точку країни.

У нас ви можете купити самогонний апарат в Москві, Санкт-Петербурзі, Іркутську, Воронежі, Іванові, Нижньому Новгороді, Єкатеринбурзі, Красноярську, Волгограді, Челябінську, Бєлгороді, Ростові, Мурманську, Саратові та інших містах РФ.

Звертайтеся, замовляйте. Гарантії на наші агрегати - від 5-ти до 10 років.

Які напої ви можете приготувати?
Шукаєте щось неординарне і сучасне?

Новости